Uw communicatiepartner voor vraag en aanbod in beveiliging en veiligheid

Over SecuMedia

SecuMedia is uw partner in de creatie van professionele teksten op het gebied van beveiliging en veiligheid. Het kan gaan om whitepapers over diensten en producten, brochures, case studies, maar ook nieuwsbrieven en zelfs persberichten. SecuMedia houdt samen met u uw website up-to-date, maar kan ook nieuwe sites opzetten, nieuwsbrieven verzorgen en uw nieuws posten op social media. Bij alle werkzaamheden staan kwaliteit en ontzorgen centraal.

SecuMedia werkt nauw samen met toonaangevende uitgevers. Als opdrachtgever voor tekstproducties bent u dus bij voorbaat al verzekerd van een groot bereik voor uw berichten.

SecuMedia hanteert tarieven met een optimale verhouding tussen prijs en prestatie. Dat is mogelijk door uiterst efficiënt te werken. SecuMedia geeft geen geld uit aan een duur kantoor, werkt volledig papierloos en heeft in plaats van vaste medewerkers alleen professionele partners die per opdracht of per daadwerkelijk gewerkt uur betaald krijgen.

Contentmarketing is uw kennis in een taal die uw doelgroep begrijpt

Contentmarketing

Hoe onderscheidt u zich van concurrenten die op het eerste oog gelijksoortige producten en diensten leveren, maar intussen wel goedkoper zijn? Betere kwaliteit? Snellere service? Klantgerichtheid? Dat zegt iedereen! Met contentmarketing kunt u wel het verschil maken.

SecuMedia helpt u uw onderscheidende kenmerken over de bühne te brengen met journalistieke producties. Daarin leggen bijvoorbeeld toonaangevende opdrachtgevers uit waarom ze voor uw organisatie gekozen hebben. Deze producties kunt u op uw eigen website publiceren, maar u kunt ook profiteren van het enorme bereik van media waarmee wij nauw samenwerken. Die zorgen ervoor dat berichten over uw bedrijf direct viraal gaan over internet via druk bezochte websites, nieuwsbrieven en social media en dat zij dus optimaal de juiste doelgroep bereiken.

Een persbericht dat goed aansluit op de beleving van de gemiddelde journalist. Een blog die bij bezoekers van uw website een plezierig gevoel opwekt. Een whitepaper die uw klanten eens echt laat begrijpen hoe het werkt.... SecuMedia doet het niet voor u, maar mét u, zodat we samen the best of both worlds bereiken.

Uw website is uw voordeur naar succes

Online

Dat internet met afstand de belangrijkste informatiebron is geworden hoeft geen betoog. Maar hoe presenteert u zich op internet? Met een website die tien jaar geleden modern was? SecuMedia kan helpen bij het optimaliseren van uw aanwezigheid op het world wide web. Niet alleen met een heldere, snelle en natuurlijk veilige website, maar ook met de inhoud daarvan en met regelmatige nieuwsberichten, zodat bezoekers blijven terugkeren.

Al vanaf 89 euro per maand hebt u een fraaie website met informatie over uw bedrijf, uw diensten/producten, uw referenties, een nieuws/blog-pagina en een contactformulier. Een website die er op uw computer net zo fraai uitziet als op uw tablet en smartphone. Een website die dankzij search engine optimalization makkelijk gevonden wordt in zoekmachines en die beveiligd is met encryptie (https) en preventie tegen vrijwel alle gangbare hacks.

Tegen meerprijs zijn extra pagina's mogelijk, evenals implementatie van Google Analytics, een nieuwsbrief, koppeling naar social media, videoreportages en online verkoop. Daarnaast kan SecuMedia helpen uw bestaande website te verbeteren of actueel te houden.

SecuMedia werkt transparant en vrijwel uitsluitend met beproefde open source software. Dat is niet alleen voordelig, maar zorgt er ook voor dat u over wereldwijd geaccepteerde technologie beschikt. Bovendien wordt u nooit afhankelijk van SecuMedia en bent u verzekerd van ontwikkelingen die door een uit duizenden professionals bestaande community worden voortgebracht.

De visualisatie van uw kennis en kwaliteit

Bedrijfsmagazines

Een visitekaartje van glossy A4-pagina's in schitterende kleuren. Wat voor indruk geeft dat? In zo'n prachtig magazine kunt u (potentiële) relaties een onvergelijkbaar beeld geven van het goede waarvoor uw organisatie staat. Bestaande relaties spreken hun tevredenheid uit. Uw specialisten vertellen op welke wijze zij met hun opleidingen en jarenlange ervaring bijdragen aan de kennis van uw relaties. En u kunt de kracht van uw diensten en producten uitdiepen, zodat uw relaties voor de volle honderd procent profijt kunnen hebben van uw innovaties.

SecuMedia heeft zo'n dertig jaar journalistieke en grafische ervaring in huis en een professioneel netwerk van freelancejournalisten en topfotografen. Op grond van uw wensen en ideeën vervaardigen wij uw bedrijfsmagazines van concept tot en met verzending. Vanzelfsprekend kan dit op papier en online. Laat u vrijblijvend informeren over de kracht van dit professionele marketinginstrument.

Het krachtigste sociale netwerk bestaat nog altijd uit professionals die elkaar ontmoeten in een plezierige ambiance

Evenementen

Wilt u uw relaties wel eens iets meer bieden dan productpresentaties door uw eigen sales mensen in uw eigen bedrijf of in een saai hotel?

SecuMedia heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen op toplocaties als RAI Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, musea, kennisinstellingen en high risk-locaties. Ons relatienetwerk telt bovendien honderden uitmuntende sprekers, die op inspirerende wijze uw boodschap kunnen versterken. Of het nu gaat om een beurs, een seminar of een congres; samen kunnen wij er een voor uw relaties onvergetelijke dag van maken die een enorme boost betekent voor het imago van uw bedrijf!

Bovendien kan SecuMedia een professioneel verslag maken van het evenement, zodat het effect ervan via uw website, social media én de krachtige kanalen van SecuMedia vele jaren blijft voortduren.

Wat is nu zinvoller dan samenwerken aan een veiligere maatschappij?

Ons altijd enthousiaste team

Vincent Vreeken

Vincent Vreeken

Met zo'n 30 jaar journalistieke ervaring, grotendeels opgedaan bij het bekende vakblad BEVEILIGING, weet Vincent als geen ander hoe de markt van vraag en aanbod in de beveiliging in elkaar zit en hoe de communicatie binnen onze interessante sector loopt. Na een technische opleiding heeft hij zich als autodidact de afgelopen decennia bekwaamd in het schrijven, fotograferen, vormgeven, ondernemen, filmen, evenementen organiseren, bouwen van websites en contentmarketing.

Diana Hetem

Met tientallen jaren veelzijdige ervaring in uiteenlopende administratieve beroepen, weet Diana op deskundige en klantvriendelijke wijze de back office van SecuMedia te bestieren. Daarnaast ondersteunt zij met haar hoogwaardige taalvaardigheid de redactie bij het creëren van krachtige en heldere teksten. Daarbij weet zij situaties perfect vanuit het perspectief van de consument te beoordelen. En voor die consument doen wij natuurlijk met zijn allen zo ons best uiteindelijk.

Onze duizendpoten

SecuMedia heeft geen vaste medewerkers, maar een netwerk van gekwalificeerde en betrouwbare partners voor onder andere techniek, webdesign, evenementen, werving, accountancy en nog een hele reeks specialismen waar anderen nu eenmaal beter in zijn dan wij. Daardoor hebben wij altijd de juiste experts bij de hand, die alleen geld kosten als er werk te doen is. Zo houden we de kosten laag, de deskundigheid hoog en de flexibiliteit maximaal! Extra duizendpoten zijn altijd welkom.

De klant

Ons verreweg belangrijkste teamlid bent u, de klant, of liever: de opdrachtgever, of nog liever: onze partner. Het is bij SecuMedia niet: u vraagt, wij draaien. U bent 1. Wij zijn 1. En samen zijn wij 3! Want de beste oplossingen voor communicatie zijn alleen te bereiken als wij intensief samenwerken en onze competenties, kennis, cultuur en ervaring geïntegreerd in de strijd werpen. Voorts bent u natuurlijk ons bestaansrecht. Daarom mag u niet ontbreken in dit overzicht.

Als partner van SecuMedia bevindt u zich in goed gezelschap

Onze tevreden partners

Connect Security

Panasonic

JMB Group

Sequrix

Networx Connect

Texecom

Paxton

Nederlandse Veiligheidsdienst

SOBA

X-Sense

Trigion

Service Centrale Nederland

Serix

SmartCell

PG

Optex

Seagate

RoutIT

Tiandy

NVD

TFD@W

SecuSoft

RoSecure

Vanderbilt

Genetec Stratocast

Emyris

VBENL

Idis

Uniview

Top Security

Traka

ASIS

VideoGuard

Alarm Meldnet

Foxstream

Ajax Systems

Heras

Advancis

Hikvision

VBN

Paraat

Lobeco

Securitas

Neem contact met ons op

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram